A legjobb idézetek a kaszinókról

kaszinó idézetek

Az online kaszinók és az online térben elérhető szerencsejáték oldalak népszerűsége egyre nagyobb, így egyáltalán nem csoda, hogy ma már több száz olyan idézettel találkozhatunk, amely ehhez a világhoz köthető. Legyen szó éppen a játékokról vagy épp a fogadásokról, vagy általánosságban a szerencsejátékok világáról ráadásul egyre többször hallhatunk hozzájuk kapcsolódó idézetet is.

Cikkünkben mutatunk párat, ahogy olvashatsz magukról az online kaszinókról is.

A legjobb idézetek a kaszinókról

„Ha nem lenne benne szerencse, mindig nyernék.” – Phil Hellmut

szerencsejáték idézet, phil hellmut

Phil Hellmut szavai szépen megmutatják, hogy hogyan is működik a szerencsejáték. Ugyanis, hiába érzi azt bárki, hogy kívül belül ismeri a játékot, a valóságban nagyon nehéz megjósolni, hogy mikor lesz valaki szerencsés. Így, bár sokkal inkább a tudásra épül néhány játék, így például a póker a nyerőgépekkel szemben, mégis fontos részét képezi a szerencse is.

Ezért is fontos megtanulnod, hogy amennyiben szerencsejátékon töröd a fejed, hiába érzed magad biztos befutónak, nem szabad minden pénzedet rá költened, mert könnyen lehet, hogy egy apróbb pillanat alatt megváltozik a szerencséd és mégsem nyersz. Arra ugyanis nem készülhetsz fel előre, hogy milyen lesz a játékok kimenetele, ahogy arra sem, hogy éppen melyik játék mennyit fog fizetni.

Így, az első és legfontosabb szabály a játékokhoz új játékosként, hogy mindazonáltal, hogy csak annyit szabad rá költened, ami úgy érzed belefér, nem szabad egy játékon belül sem konkrétan túl sokat költened. Ha ugyanis mégsem jön be, kihagyod a szórakozás részét a dolognak, úgy, hogy közben még anyagilag is buksz rajta.

Ezért is fontos, hogy még mielőtt új játékosként elindulsz a játékok világában megismerd a szabályokat és a játékra vonatkozó alapvető tényeket, mert így a legjobb lehetsz, miközben sokkal nagyobb esélyed van arra is, hogy nagyokat nyerj.

„Az egyetlen biztos dolog a szerencsével kapcsolatban az, hogy változni fog.” – Bret Harte

szerencse idézet Bret Harte

Bret Harte idézetét pedig veheted akár úgy is, hogy amíg sok olyan része van a szerencsejátéknak, amit meg is tanulhatsz, addig mindig is lesz egy olyan oldala, ami a szerencsén múlik mindösszesen. Épp ezért, bár érdemes minél több szabállyal és fogalommal megismerkedned mielőtt játékra adod a fejed, számítanod kell arra is, hogy nem fogsz minden alkalommal nyerni. Amíg ugyanis vannak dolgok, amiket meg lehet tanulni, addig valójában senki nem készülhet fel arra, hogy mi lesz egy kör kimenetele. Így te, mint játékos sem tudhatsz mindent, ami felmerülhet a játékok alatt.

Amíg viszont a szerencsén nem tudsz változtatni addig érdemes lehet egy szerencsejátékkal foglalkozó oldalon való regisztráció után utánaolvasnod a játéknak, amit választani szeretnél, de akár érdemes lehet a játékosok véleményét is megnézni róla. Ráadásul, minél többet tanulmányozod a játékokat annál több információval fogsz rendelkezni, így annál több esélyed is lehet arra, hogy valóban nyerni is tudj a pörgetések alatt.

„Ez volt az első leckém a szerencsejátékról: ha azt látod, hogy valaki állandóan nyer, az nem szerencsejátékozik, hanem csal.” – Malcom X

Ez az idézet szépen megmutatja, hogy milyen is a szerencsejáték valójában. Hiszen, neked, mint játékosnak főként azt kell megértened, ha kezdő vagy, hogy senki nem nyerhet folyamatosan. Ez adja meg igazából főként az izgalmakat, illetve ezért is játszanak sokan napjainkban a legnépszerűbb játékokkal.

Ha tehát új játékosként folyamatosan nyerő szériád van, nem szabad elbíznod magad, és fel kell készülnöd, hogy nem fog örökké tartani, ezért is fontos, hogy csakis annyit költs a játékokra, amit még nem félsz elveszíteni. Így ugyanis bebiztosíthatod magad, hogy a későbbiekben se veszíts a játék élvezetéből.

„Nem azért játszol, hogy nyerj. Azért játszol, hogy másnap is játszhass.” – Bert Ambrose

szerencsejáték idézet Bert Ambrose

Bert Ambrose idézete pedig főként arra taníthat meg, hogy megértsd, a játékok, bármennyire is jól fizetnek, nem lesznek jók számodra jövedelemforrásként. Ha ugyanis játszol inkább arra kell koncentrálnod, hogy a játékok által lehetőséged legyen annyit összegyűjteni, ami elegendő számodra a további játékokhoz, hiszen bár lehetőséged van arra, hogy több millió forinttal gazdagodj akár egyetlen pörgetéssel is, nem szabad azt hinned, hogy a szerencse mindig melléd áll majd.

A szerencsejáték azért is szerencsejáték, mert amíg egyszer óriási nyereményeket biztosít majd számodra, addig az is előfordulhat, hogy hosszabb időre csak vereséget tapasztalsz majd, így bár érdemes örülni annak, ha nyersz, nem szabad azt gondolnod, ha egyszer nyertél, hogy ez mindig így fog alakulni. Örülnöd tehát érdemes a nyereményeknek, de fel kell készülnöd arra is, hogy elveszítheted a pénzedet.

Így biztosíthatod, hogy megmarad a kellemes játékélmény is.

„A szerencsejátékban két nagy öröm van: a győzelem és a vereség öröme.” – Francia közmondás

Ez a francia közmondás pedig rávezethet arra, hogy valójában a szerencsejáték úgy jó, ahogy van. Akár nyersz ugyanis, akár veszítesz, a játékok örömet hoznak majd számodra, ezért is érdemes sokkal inkább arra koncentrálnod, hogy a szerencsejáték kikapcsolódásra és nagyszerű élmények megszerzésére sokkal jobb, mint arra, hogy meggazdagodj belőle. Bár lehetőséged van rá, ha igazán szerencsés vagy, a valóságban sokkal többet tehetsz általa a lelki egészségedért és azért, hogy hobbiként használva felpörgesd kicsit az életed, mint arra, hogy rövid távon óriási nyereséget hozzon számodra.

Így tehát értsd meg, hogy a játék főként a szórakozásról szól.

„A szerencsejáték a fösvénység fia és a kétségbeesés atyja.” – Francia közmondás

Ez a francia közmondás pedig felhívja a figyelmed arra, hogy milyen hátránya lehet a szerencsejátéknak. Azok ugyanis, akik rászoknak a játékokra, főként azért kerülnek kellemetlen helyzetbe, mert a nyereség utáni vágyuk és a kétségbeesésük viszi őket előre. Ezért is érdemes figyelned arra, hogy ne költs többet, mint amennyit megengedhetsz magadnak és arra is, hogy ne lépd túl a költségvetésedet.