Arnold Schwarzenegger idézetek

Arnold Schwarzenegger idézetek

Arnold Schwarzenegger testépítő, filmsztár, kormányzó. Arnold Schwarzenegger idézetek motivációról, sikerről, testépítésről, edzésről, életről, hatalomról, pénzről.

Arnold Schwarzenegger motivációs idézetek

 

„A sikernek nem titka van, hanem ára.”

Siker idézetek

 

„Mindig lesznek kétkedők. Ne figyeljetek rájuk. Bízzatok saját magatokban!”

 

„Éhesnek kell lenni a sikerre, arra, hogy letegyünk valamit az asztalra, hogy lássanak és halljanak minket , és arra, hogy a világra hatással legyen az, amit teszünk.”

Siker idézetek

 

„Az emberek nevetni fognak az álmaidon, aztán meg utálni fognak, amikor megvalósítod őket.”

 

„A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni.”

Siker idézetek

 

„Soha ne figyelj azokra, akik azt mondják: ez nem sikerülhet! Ha hallgattam volna a hitetlenkedőkre, akkor még mindig az osztrák Alpokban jódliznék.”

 

„A legfontosabb szabály, hogy dolgozz nagyon keményen! Nem akarhatsz azon megbukni, hogy nem voltál elég kitartó… (…) Mindig is hittem benne, hogy minden követ meg kell mozgatni.”

Kitartás idézetek

 

„Minden álom magában hordozza a kockázatokat, különösen a kudarcok veszélyét. De engem nem tántorít vissza semmiféle kockázat!”

 

„Az az érdekes a bukással kapcsolatban, hogy a tanulásnak sokkal fontosabb eszköze, mint a győzelem. Ha győzől, nem kell leülnöd, és más szemszögből újragondolnod.”

 

„Utálok hátrafelé bámulni. Csak előre akarok nézni, mert kizárólag előre vagyok hajlandó menni.”

 

„Amikor már sikeresek vagyunk, akkor arra kell törekednünk, hogy másokon segítsünk.”

 

„Az ember megcsinálhatja a világ legjobb filmjét, de ha a nézők nem tudnak róla, olyan, mintha semmit sem csinált volna. Csak csodálkozni tudok azon, hogy a világ legnagyobb művészei Michelangelótól Van Goghig alig adtak el valamit a műveikből, mert nem tudták, hogyan kell.”

 

„A pénz nem boldogít. 50 millió dollárom van, de pontosan ugyanannyira vagyok boldog, mint amikor 48 millióm volt.”

A pénz nem boldogít idézetek

schwarzenegger idézet pénz nem boldogít

 

 

Arnold Schwarzenegger idézetek az életről

 

„Az élet értelme, nem a puszta létezés és túlélés, hanem a haladás, a felemelkedés, elérni és meghódítani valamit.”

Élet idézetek

 

„Az életet mindig a hegymászáshoz hasonlítom. Nemcsak a szenvedés miatt, hanem azért is, mert már magában a mászásban is annyi élvezetet lelek, mint a csúcs elérésében.”

Élet idézetek

Arnold Schwarzenegger idézet, élet

 

„Mindig is érdekeltek az új ötletek. Mindig is szivacsként szívtam magamba bármilyen információt. Éhezem a tudást! És éhezem az új dolgok megtapasztalását.”

 

„Mindegy, hogy az ember mit csinál az életben, a teljesítmény alapja mindig az ismétlés.”

 

Arnold Schwarzenegger idézetek a testépítésről, edzésről

 

„Gyúrni olyan érzés, mint szexelni. Mindennap kétszer, de néha háromszor is edzek. Ilyenkor mindig rendesen felpumpálom magam. Olyan ez, mintha egész nap egyfolytában orgazmusom lenne.”

 

„Az izom akkor nő, ha az ember képes túllépni a fájdalomküszöbön. Hiába érzi a fájdalmat, csak megy tovább előre. Ez különbözteti meg a bajnokokat a többiektől – a bajnokoknak van tökük túllépni a fájdalomküszöbön.”

 

„Ha szépen kidolgozott tested van, és magabiztos vagy, akkor azon kapod magad, hogy az emberek örömmel követnek az utadon, melletted akarnak állni, és meg akarnak neked tenni dolgokat.”

 

„Nem csak egy testépítő bajnok szerettem volna lenni, én akartam lenni a valaha élt legjobb testépítő a világon. Ne feledjétek: soha ne gondolkozzatok kicsiben. Gondolkozzatok nagyban. Mindig legyen egy víziótok. Ha ez nincs meg, ha nincs cél előttetek, akkor csak úsztok az árral, cél nélkül. Találjátok meg a céljaitokat, és kövessétek őket.”

 

„Nem a közvéleménykutatás dönt. Sportolóként megtanultam a formaidőzítés szerepét. Szezonon kívül nem kell formában lenned, de a verseny napján meg kell mutatnod, mire vagy képes. Így azokon a napokon nem aggódok a pontozás miatt, amikor nincs verseny.”

 

„A testépítés teljesen megváltoztatott. Úgy hiszem, teljesen más ember lennék, ha soha nem edzettem volna.”

Arnold Schwarzenegger idézet, testépítés

 

Arnold Schwarzenegger idézetek a hatalomról

 

„Úgy éreztem, hogy vezetőnek születtem. Fel kellett kerülnöm a plakátokra! Nekem kellett vinnem a hátamon a filmet! Tudtam, hogy mások ezért hülyének nézhetnek, de akkor is meg voltam győződve róla, hogy egy született vezető csak akkor lehet ténylegesen is azzá, ha úgy is kezeli magát, és a lelkét is kidolgozza ennek érdekében. Ha az ember nem hisz magában, miért higgyenek benne mások?”

 

„Engem mindig is a nagy hatalommal rendelkező emberek – diktátorok és hasonlók – nyűgöztek le. Egyszerűen hatással vannak rám az olyanok, akikre aztán több száz, vagy akár több ezer év – mint Jézus esetében – után is emlékszik az emberiség.”

 

„A hatalomhoz és az uralkodáshoz való viszonyom teljes mértékben meghatároz engem. Az embereknek szükségük van valakire, aki vigyáz rájuk. A népesség 95%-ának meg kell mondani, hogy mit kell tennie, és hogyan kell viselkednie.”

 

„A politikai bátorság nem politikai öngyilkosság.”