Hála idézetek

hála idézetek

A hálával kapcsolatos idézetek képes gyűjteménye, amit most olvasol, azért jött létre, hogy felhívja a figyelmet a hála fontosságára az életünkben. A hála az egyik legmélyebb emberi érzelem, amely képes átalakítani a gondolkodásmódunkat és befolyásolni az életünk minőségét. Ahogy az idézetek sorra kerülnek, úgy kapsz betekintést a hála erejébe, amely képes megváltoztatni a hozzáállásunkat és átformálni a világlátásunkat.

Az idézetek olyan magyar és külföldi ismert emberektől  származnak, akik mélységesen megértették a hála jelentőségét az életben. Ezek a bölcs gondolatok összpontosítanak a hála gyógyító erejére, a boldogság felé vezető útra és arra, hogy a jelen pillanatban találjuk meg az örömöt. Ezen idézetek által arra ösztönöznek, hogy értékeljük a mindennapi örömöket és hálásan nézzünk szembe az életünk kihívásaival.

Olvasd el ezeket az idézeteket, hagyd, hogy átjárjanak, és inspiráljanak, hogy még mélyebb szinten megértsd a hála erejét az életedben.

Ez is érdekelhet:

Hála idézetek

Legyél hálás azért, aki most vagy, és folytasd a harcot azért aki holnap akarsz lenni.

hála idézet folytasd a harcot

Amikor hálával telve élünk, az élet többet ad abból, amiért hálásak vagyunk.

Lewis Howes

 

A hála egy erőteljes eszköz az önmegújításhoz.

 

A hálában összeér az ég a földdel.

Gyökössy Endre

 

A hála a legegészségesebb emberi érzelem. Minél többet fejezed ki azért, amid van, annál valószínűbb, hogy még többször lesz miért hálát adnod.

Zig Ziglar

 

Amikor hálánkat fejezzük ki, soha nem szabad elfelejtenünk, hogy a legnagyobb elismerés nem a szavak kiejtése, hanem az, hogy azok szerint éljünk.

John F. Kennedy

hála idézet Kennedy

 

Ha hálásak vagyunk valakinek, de azt nem adjuk tudtára, az olyan, mintha szépen becsomagolnánk egy ajándékot, de nem adnánk oda.

Tonk Emil

 

A hála gazdagság. A panasz szegénység.

Doris Day

hála gazdagság idézet Doris Day

 

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: „Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!

Graffiti

 

Amikor reggel kinyitod a szemed, mondj köszönetet a napfényért, és azért, hogy élsz és erős vagy. Mondj köszönetet az életedért és a létezés öröméért. Ha pedig nem látsz magad körül semmit, amiért köszönetet mondhatnál, magadban keresd a hibát.

Tecumseh

 

A hála lehetetlenné teszi a boldogtalanságot. Ez az egyik legfontosabb titok, amit meg kell tanulnod.

Osho

 

Fejlessz ki egy különleges hozzáállást, és adj hálát mindenért, ami veled történik, tudva, hogy minden egyes lépés előre egy lépés valami nagyobb és jobb felé, mint a jelenlegi helyzeted.

Brian Tracy

 

Tanulj meg elégedettnek lenni azzal, amid már van, miközben arra törekszel, amire vágysz.

Jim Rohn

hála idézet elégedettnek lenni

A hála fontos egy férfi életében: senki nem jut messzire, ha megfeledkezik azokról, akik mellette álltak a nehéz időkben.

Paulo Coelho

 

A hála érzés, és mint ilyen, megfoghatatlan, felmérhetetlen és emberi értékfogalmakkal ki nem fejezhető. Csak akkor van jogod számon tartani, ha Te tartozol vele másnak. Ez lelkiismereted feladata.

Wass Albert

 

A hűség tulajdonság, a hála tanítható.

Szabó Magda

 

A hála az egyetlen igazi, autentikus ima; minden más ima csalás, hamis, mesterkélt. Ez a hála épp úgy emelkedik ki belőled, mint rózsából az illat…

Osho

 

A hála: talajigényes virág, csak nemes szívben tud gyökeret verni.

Szent-Gály Kata

 

Úgy szeretném meghálálni,
Két kezemmel megszolgálni,
Azt, hogy felnevelt, dédelgetett, erő felett.

Szenes Iván

 

A hála oly adósság, amelyet a gyerekek nem mindig vesznek fel a leltárba.

Honoré de Balzac

 

Az életet egyetlenegy alapérzéssel lehet boldogan leélni – pedig éppen erre gondolnak legkevésbé az emberek – a hála érzésével.

Ravasz László

 

Vicces dolog az életben, hogy amikor elkezdesz arra figyelni, amiért hálás vagy, elkezded szem elől téveszteni azokat a dolgokat, amelyek hiányoznak.

Germany Kent

hála idézet kávé

 

Ami elválasztja a kiváltságot a jogosultságtól, az a hála.

Brené Brown

 

A hála a legkisebb pillanatokat is megédesíti.