Karácsonyi csoda idézetek

karácsonyi csoda idézetek

Karácsonyi csoda idézetek gyűjteménye képekkel magyar és külföldi híres emberktől, filmekből.

Karácsonyi csoda idézetek

„A karácsonyi csoda a szívedben lakik.”

Polar Express

 

„Az emberek azért örülnek a karácsonynak, mert tudják, hogy akkor jön el a csodák ideje.”

Született feleségek

 

„Ezeket az ünnepi pillanatokat nem lehet megtervezni, és nem kell felírnod a BlackBerrydbe a jegyzetek közé. A karácsonyi csoda csak úgy …megtörténik.”

Kiskarácsony mindenáron

 

„Én javíthatatlanul hiszek a csodákban. És mikor higgyek bennük, ha nem karácsonykor. De nem elég elandalodva nézni az adventi koszorút, ülni és várni a csodára. Vagy a hóra. Ha-ha-ha! Meg kell küzdeni érte. De meg ám!”

Nagykarácsony

 

Amit igazán keresünk az a karácsonyi csoda. És amiben nagyon hiszünk, az valóra is fog válni.

Gary Brown

karácsonyi csoda idézet

A karácsonyi csoda az, amikor a családod egyetlen vitába sem keveredik egész nap.

Melanie White

 

A karácsonyi csoda töltse meg a szívedet örömmel és szeretettel.

 

Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.

Márai Sándor

 

Van a csoda… Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte, szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik. És kell ennél nagyobb ajándék? A következő háromszázhatvanöt napban ezek kísérnek, ezek adnak erőt. Nem a csomagokban lapuló tárgyak, hanem csakis ezek. Csak ezek… Ez a karácsony csodája.

Csitáry-Hock Tamás

 

A karácsony a csodák időszaka, ilyenkor minden lehetségesnek tűnik.

A semmi közepén

karácsonyi csoda idézet minden lehetséges

Ha elmúlik karácsony,
És legszebb titkát nem árulja el,
Az új csodára egy évig várni kell.

Neoton Família

 

A karácsony, akár akarjuk, akár nem, felébreszti vágyunkat a csodák után, melyek nem vehetők birtokba, nem kaparinthatók meg; nem mondhatjuk őket magunkéinak, és mégis jelen vannak, mint megannyi ajándék.

Nicolas Barreau

 

A gyerekek még hisznek a csodában, de felnőttként már racionálisak vagyunk. Ha felnövünk, csodák már nincsenek, de mégis arra az érzésre vágyunk, amit anno a tradíció teremtett meg, amikor gyerekek voltunk. A kör bezárul és nem lesz csoda, de egyébként mindannyian azt várnánk a karácsonytól, nem a rántott pontyot meg a tokaji aszút.

Limpár Imre